درباره مرداس

شكلات مرداس، ارمغان نگاهي است كه به كيفيت و نوآوري در توليد شكلات اهميت ميدهد. شركت شيرين‌آفرينان با بهره گيري از فناوري روز دنيا و متخصصان كارآزموده عرضه شكلاتهاي مرغوب و منحصر به فرد را در دستور كار خود قرار داده است.
در توليد شكلات مرداس از كره كاكائوي ارگانيك و طبيعي استفاده مي شود و در تركيب آن افزودني‌هاي شيميايي يا مواد نگهدارنده وجود ندارد. شكلات مرداس هم در طرحهاي زيبا براي هديه دادن بسته‌بندي مي‌شود و هم در اشكال فانتزي و جذابي كه ذائقة همه نسلها را جلب مي‌كند.
با شكلات مرداس احساس نشاط و سرزندگي را به ديگران هديه مي‌كنيد؛ زيرا طعم اصيل كاكائو را با كيفيتي فراتر از انتظار پيشنهاد مي‌كند. شكلات مرداس براي همه لحظه‌هاي زندگي ايده دارد و به خاطرات شما طعمي ماندگار مي‌بخشد. اگر مي‌خواهيد شكلاتي متفاوت را تجربه كنيد كه هم مزه‌اش زير زبانتان بماند و هم زيبايي‌اش در نگاهتان برق بزند، از شكلاتهای متنوع وزیبای مرداس انتخاب کنید.

خط مشی کیفیت و ایمنی

شرکت شیرین آفرینان خورشید در زمینه تولید شکلات، ژله، اسمارتیز، دراژه، از سال ۱۳۹۲ شروع به فعالیت نموده است، این شرکت با بهره‌ گیری از دانش فنی مناسب و ماشین‌آلات بروز توان تولید طیف گسترده‌ای ازمحصولات شکلات و ژله را داراست.
ماموریت ما طراحی ، تولید و ساخت انواع محصولات شکلات و ژله مطابق با الزامات ملی و بین المللی میباشد مطابق خواسته ها و جلب رضايت مشتريان و توليد محصول ايمن، با چشم انداز ورود به بازارهای جهانی وحفظ سلامت جامعه و قرار گرفتن درکنار شرکت های بین المللی با رعایت کيفيت ،مطابق با الزامات قانوني با استقرار سيستم مديريت كيفيت بر اساس استاندارد (۱۴۰۰۱:۲۰۱۵ISO9001:2015, ،OHSAS18001:2007 (IMS و سيستم مديريت ايمني مواد غذايي مطابق استاندارد ISO22000: GMP ،۱۰۰۰۲:۲۰۱۴،۱۰۰۴:۲۰۱۴،HACCP اصول تفکر مدیریت ارشد و پرسنل سازمان برپایه موارد زیر شکل گرفته است:
– تلاش در جهت افزایش میزان رضایت مشتریان وبالا بردن سطح ایمنی محصولات از طریق برآورده سازی
نیازها و خواسته‌های معقول آنها،
– ارتقاء سطح دانش علمی ورضایت پرسنل.
– طراحی محصولات جدید ایمن و با کیفیت و افزایش تنوع سبد محصولات وافزایش راندمان تولید .
– تولید محصولاتی که الزامات قانونی مرتبط را پوشش دهد با تبعیت از الزامات قانونی مرتبط با مباحث محیط زیست، ایمنی مواد غذایی و بهداشت شغلی .
– جهت پیشگیری از آلودگی مواد غذایی ، محیط زیست و رخداد حوادث.
کمیته راهبری مسئولیت نظارت بر چگونگی استقرار و اجرای سیستم مدیریت یکپارچه را داشته و از یکایک همکاران محترم توقع دارم با این کمیته همکاری لازم را داشته باشند.
اینجانب در پایان هر سال با توجه به ماموریت و چشم‌انداز سازمان، نیازها و خواسته‌های طرف‌های‌ذینفع اهداف سال آتی را تعیین و مدون نموده و در هر جلسه بازنگری مدیریت میزان پیشرفت آنها را مورد توجه قرار خواهم داد.

با تشکر –  فرشاد عبادی  مدیريت عامل شرکت شیرین آفرینان خورشید

 

تاریخچه شکلات
استفاده از دانه‌هاي ميوه درخت كاكائو پيشينه اي چند هزار ساله دارد. بوميان امريكاي لاتين براي قرنها از خواص دارويي و غذايي آن بهره مند بودند. تا آنكه فاتحان اسپانيايي قاره امريكا آن را به اروپا بردند. با فرآوري دانه‌هاي كاكائو به صورت كره و پودر روز به روز مصرف كاكائو افزايش يافت تا آنكه از تركيب كره كاكائو با شير و شكر محصولي به نام شكلات توليد شد.
شكلات در زمان كوتاهي به محبوب‌ترين ميان وعده غذايي دنيا تبديل شد. امروزه با نوآوري توليدكنندگان، شكلاتهاي متنوعي براي ذائقة هاي مختلف به بازار مصرف عرضه مي‌شود. مصرف شكلات براي سلامتي قلب، شادابي پوست و تقويت ذهن مفيد است و آرامش درون و رضايت خاطر به همراه مي‌آورد. بسياري از مردم به طعم خاص شكلات علاقه دارند و آن را هديه اي خوشايند و دلپذير مي دانند.
شكلات يكي از پرطرفدارترين و متنوع ترين خوراكي هاي دنيا محسوب مي شود كه انواع مغزدار و حاوي اسانس، شكلات را به يكي از محبوب ترين چاشني هاي دنيا تبديل كرده است. به عنوان مثال مردم آمريكا ساليانه حدود ۱/۴ ميليارد كيلو شكلات مصرف مي كنند كه سهم هر فرد به طور تقريبي ۵/۲ كيلوگرم مي شود.اين در حالي است كه حدود ۱۵ درصد زنان هر روز شكلات مصرف مي كنند. در ميان كشورهاي جهان نيز كشور سوئيس با ميانگين ۱/۱ كيلوگرم براي هر فرد در سال، رتبه نخست مصرف شكلات را دارد.
شكلات در واقع نوعي سيستم كلوئيدي است كه در آن فاز مايع را كره كاكائو و فاز پراكنده را ذرات پودر كاكائو و شكر تشكيل مي دهند. از شكلات مايع در صنايع غذايي به اشكال مختلف استفاده مي شود.