درباره مرداس

شكلات مرداس، ارمغان نگاهي است كه به كيفيت و نوآوري در توليد شكلات اهميت ميدهد. شركت شيرين‌آفرينان با بهره گيري از فناوري روز دنيا و متخصصان كارآزموده عرضه شكلاتهاي مرغوب و منحصر به فرد را در دستور كار خود قرار داده است.
در توليد شكلات مرداس از كره كاكائوي ارگانيك و طبيعي استفاده مي شود و در تركيب آن افزودني‌هاي شيميايي يا مواد نگهدارنده وجود ندارد. شكلات مرداس هم در طرحهاي زيبا براي هديه دادن بسته‌بندي مي‌شود و هم در اشكال فانتزي و جذابي كه ذائقة همه نسلها را جلب مي‌كند.
با شكلات مرداس احساس نشاط و سرزندگي را به ديگران هديه مي‌كنيد؛ زيرا طعم اصيل كاكائو را با كيفيتي فراتر از انتظار پيشنهاد مي‌كند. شكلات مرداس براي همه لحظه‌هاي زندگي ايده دارد و به خاطرات شما طعمي ماندگار مي‌بخشد. اگر مي‌خواهيد شكلاتي متفاوت را تجربه كنيد كه هم مزه‌اش زير زبانتان بماند و هم زيبايي‌اش در نگاهتان برق بزند، از شكلاتهای متنوع وزیبای مرداس انتخاب کنید.

تاریخچه شکلات
استفاده از دانه‌هاي ميوه درخت كاكائو پيشينه اي چند هزار ساله دارد. بوميان امريكاي لاتين براي قرنها از خواص دارويي و غذايي آن بهره مند بودند. تا آنكه فاتحان اسپانيايي قاره امريكا آن را به اروپا بردند. با فرآوري دانه‌هاي كاكائو به صورت كره و پودر روز به روز مصرف كاكائو افزايش يافت تا آنكه از تركيب كره كاكائو با شير و شكر محصولي به نام شكلات توليد شد.
شكلات در زمان كوتاهي به محبوب‌ترين ميان وعده غذايي دنيا تبديل شد. امروزه با نوآوري توليدكنندگان، شكلاتهاي متنوعي براي ذائقة هاي مختلف به بازار مصرف عرضه مي‌شود. مصرف شكلات براي سلامتي قلب، شادابي پوست و تقويت ذهن مفيد است و آرامش درون و رضايت خاطر به همراه مي‌آورد. بسياري از مردم به طعم خاص شكلات علاقه دارند و آن را هديه اي خوشايند و دلپذير مي دانند.
شكلات يكي از پرطرفدارترين و متنوع ترين خوراكي هاي دنيا محسوب مي شود كه انواع مغزدار و حاوي اسانس، شكلات را به يكي از محبوب ترين چاشني هاي دنيا تبديل كرده است. به عنوان مثال مردم آمريكا ساليانه حدود ۱/۴ ميليارد كيلو شكلات مصرف مي كنند كه سهم هر فرد به طور تقريبي ۵/۲ كيلوگرم مي شود.اين در حالي است كه حدود ۱۵ درصد زنان هر روز شكلات مصرف مي كنند. در ميان كشورهاي جهان نيز كشور سوئيس با ميانگين ۱/۱ كيلوگرم براي هر فرد در سال، رتبه نخست مصرف شكلات را دارد.
شكلات در واقع نوعي سيستم كلوئيدي است كه در آن فاز مايع را كره كاكائو و فاز پراكنده را ذرات پودر كاكائو و شكر تشكيل مي دهند. از شكلات مايع در صنايع غذايي به اشكال مختلف استفاده مي شود.